Unika Smycken och Konsthantverk
Unika Smycken och Konsthantverk
Varukorg 0

Om mig


En bild på mig när jag spelar på armbandsflöjten som jag har tillverkat.

Jag, Emmeli, är en stockholmsbaserad guld- och silversmed.

Jag fastnade för silver- och smyckestillverkning under tiden jag studerade på Vårdingeby Folkhögskola. Därefter sökte jag mig till Leksands Folkhögskola, och studerade metall där i två år. Där fick jag lära mig grunderna i metallformgivning såsom drivning, lödning och gjutning. 

Efter två år i underbara Leksand sökte jag mig vidare för att blir guldsmedslärling. Min dåvarande lärare Klara Eriksson erbjöd mig att vara lärling på Lod Metallformgivning i Stockholm. 

Lod har jag fått fördjupa mig i teknikerna och metallen. Jag har fått följa sex handledare och deras olika formgivning och tekniker. 

Idag är jag en examinerad Guldsmed, med kunskap inom både guld och silversmide. Om du är intresserad av mitt examens arbete, Mina instrument, klicka här.

Min resa som formgivare och egen företagare har bara börjat. Jag ser framemot att få lära mig mer för varje dag som går, få träffa kunder och människor som älskar metall, smycken och formgivning lika mycket som jag! 

Och till dig som hittade min hemsida, är intresserad av det jag gör och stöttar mig i mitt skapande, tack! Det betyder oerhört mycket!

Tveka inte att höra av dig till mig ifall du vill skapa ett unikt smycke tillsammans! 

/Em