Unika Smycken och Konsthantverk
Unika Smycken och Konsthantverk
Varukorg 0

Om mig

En bild på mig när jag spelar på armbandsflöjten som jag har tillverkat.

En bild på mig när jag spelar på armbandsflöjten som jag har tillverkat.

Jag, Emmeli, är en stockholmsbaserad guld- och silversmed.

Jag fastnade för silver- och smyckestillverkning under tiden jag studerade på Vårdingeby Folkhögskola. Därefter sökte jag mig till Leksands Folkhögskola, och studerade metall där i två år. Där fick jag lära mig grunderna i metallformgivning såsom drivning, lödning och gjutning.

Efter två år i underbara Leksand sökte jag mig vidare för att blir guldsmedslärling. Min dåvarande lärare Klara Eriksson erbjöd mig att vara lärling på Lod Metallformgivning i Stockholm.

Lod har jag fått fördjupa mig i teknikerna och metallen. Jag har fått följa sex handledare och deras olika formgivning och tekniker.

Idag är jag en examinerad Guldsmed, med kunskap inom både guld och silversmide. Om du är intresserad av mitt examens arbete, Mina instrument, klicka här.

Min resa som formgivare och egen företagare har bara börjat. Jag ser framemot att få lära mig mer för varje dag som går, få träffa kunder och människor som älskar metall, smycken och formgivning lika mycket som jag!

Och till dig som hittade min hemsida, är intresserad av det jag gör och stöttar mig i mitt skapande, tack! Det betyder oerhört mycket!

Du hittar vissa av mina smycken på 125 Kvadrat på Södermalm. Jag tillverkar mina smycken på Smedjan Blackeberg. Hör gärna av dig till mig ifall du har några frågor eller önskemål! Jag svara så fort jag kan!
/Em

125 Kvadrat
Kocksgatan 17
116 24 Stockholm
https://125kvadrat.com

Smedjan Blackeberg
Grundtvigsgatan 27
168 48 Bromma
https://www.smedjanblackeberg.com/