Unika Smycken och Konsthantverk
Unika Smycken och Konsthantverk
Varukorg 0

Köpvillkor

 

Nedan följer de villkor som gäller för ditt köp, de finns här för att förklara dina rättigheter och om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta mig så förklarar jag gärna hur detta fungerar. Det som tas upp här är saker som t.ex 

  • Vem köper du av
  • Hur man gör en beställning
  • Priser och betalning
  • Frakt och leverans
  • Ångerrätt
  • Garanti och reklamation

Genom att acceptera dessa allmänna villkor bekräftar du att du är minst 18 år gammal eller har din målsmans tillstånd och att du kommer att följa de allmänna villkoren.

Du accepterar villkoren genom att göra en beställning via webbplatsen. 

Företagsinformation

Holm, Emmeli
Organisationsnummer: 920507-2961
Momsregistreringsnummer: SE920507296101
Företagsadress: Mörsilsgatan 20, 16266 Vällingby

Önskar du att komma i kontakt med mig, mejla till emmeliholm.metall@gmail.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör jag av mig så snart som möjligt.

Beställning

När du beställer från webbplatsen får du en orderbekräftelse via mejl med information. Är någonting fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta mig via mejl emmeliholm.metall@gmail.com eller via kontaktformuläret på webbplatsen.

Du, kunden ansvarar för att ditt namn, adress, telefonnummer, mejl och andra uppgifter är korrekta. 

Jag förbehåller mig rätten att ändra leveranstiden vid behov och du kommer att informeras via mejl om så är fallet. 

Om leveransen försenas mer än 30 dagar har du, kunden rätt att annullera beställningen.

Om paketet inte hämtas ut i tid av kunden och skickas tillbaka till mig har jag rätt att debitera dig för fraktavgiften och andra kostnader för administration. 

Priser och betalning

Alla priser i butiken anges i SEK och är inklusive 25 % moms. Frakt tillkommer vid leverans via post och visas separat vid kassan. Observera också att lokala avgifter (som valutaomvandlingsavgifter, kredit- eller bankkortsavgifter, moms, tull etc.) kan tillkomma beroende på var du bor och lokala bestämmelser. Sådana avgifter är på din bekostnad och kommer inte att återbetalas av mig.

Jag förbehåller mig rätten till prisjustering av produkter eller frakt orsakat av prisändring hos leverantör. 

Betalning sker via Shopify Payments, Klarna eller Paypal. 

Frakt och leverans

Frakten sker via Postnord med spårning. 

Leveranstiden är mellan 5 - 30 dagar, beroende på vad för typ av produkt du köper. Vid specialbeställningar som kan dröja mer än 30 dagar kommer jag meddela dig om produktens leveranstid innan vi fortsätter samarbetet. 
Om förseningar i leveransen skulle uppstå utan att jag kontaktat dig om det, ska du kontakta mig via mejl emmeliholm.metall@gmail.com 

Beställningar lagda under en helgdag kommer behandlas nästkommande arbetsdag. 

Om du valt alternativet att hämta upp produkt i butik gäller samma leveranstid, men jag meddelar dig via mejl när produkten är klar för upphämtning. 

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot en vara som du beställt.

Vid nyttjande av ångerrätten:

Du måste meddela mig via mejl när du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till emmeliholm.metall@gmail.com. Meddelandet ska innehålla ditt namn, din adress och ordernummer samt specifikation av vilka produkter som du vill returnera. Du måste meddela mig via mejl eller via kontaktformuläret på webbplatsen innan du skickar tillbaka produkterna.

Du har 14 dagar på dig att skicka tillbaka produkterna efter att du meddelat om returen.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid returen, såvida vi inte kommit överens om något annat.

Du tar ansvar för eventuella skador som kan ske under frakten, paketera produkten väl i originallåda och fraktlåda.

Ifall produkten är använd eller skadad av dig har jag rätt att dra av eventuell värdeminskning vid återbetalning av produkten.

Du får återbetalning genom samma betalningsmetod som du använde när du gjorde köpet. 

Ångerrätt gäller ej vid en specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.

Garanti och reklamationer

Alla produkter besiktas innan dom skickas till kunden. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpediering när den anländer åtar jag mig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du kan inom 1 år från den dag du tog emot produkterna lämna in klagomål angående produkter som är defekta enligt tillämplig konsumentskyddslagstiftning.

Du måste alltid kontakta mig för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Eventuella fel och defekter ska alltid meddelas till emmeliholm.metall@gmail.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer, produkt och en beskrivning av felet. 

Om det inte går att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar jag dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Jag står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Ifall du har några frågor kontakta mig via mejl emmeliholm.metall@gmail.com